* Verplichte velden

Over ons

Pigly.nl is opgericht in een tijd dat privacy op het internet echt belangrijk werd en toen internet gebruikers zich steeds meer bewust werden dat gratis content op het internet niet bestaat. Er bestaan vele manieren voor websites om aan haar content te verdienen, maar de meest voor de hand liggende is via advertenties. Op Pigly.nl vonden we het tijd dat zowel de bezoeker (degene die vaak advertenties ziet) als onze partners (de adverteerders die bereid zijn te betalen voor reclame) hier hun voordeel mee doen.

Privacy

Wij garanderen dat wij er alles aan zullen doen om zo veel mogelijk, het liefst alles, te anomiseren. Onze programmatuur slaat al het mogelijke versleuteld en anoniem op. Wij zijn dus zelf niet 'direct' in staat om te zien wat je wanneer en waar hebt gekocht en vinden privacy op het internet erg belangrijk.

Advertenties

Via iets dat 'affiliate marketing' heet is het mogelijk de behoefte om online te winkelen en de behoefte van partners (adverteerders, webshops) om veel te verkopen aan elkaar te koppelen. Wij delen de ontvangen commissie met onze gebruikers en proberen de opbrengsten van onze partners te verhogen, het is een win-win situatie voor ons, onze gebruikers en onze partners.

Deze website word aangeboden door:

Pigly.nl
Ingeschreven in het Nederlandse handelsregister:
KvK Handelsregister Nr. 30215969
BTW-nummer: NL101495845B01

Wat zeggen onze gebruikers..


Geen omkijken meer aan, je zoekt en shopt via Pigly en spaart automatisch. Je krijgt handige meldingen zodat je kan zien hoeveel je bij een webshop al gespaard hebt of nog moet sparen.

Stan P. 05/01/2018


Bij Pigly.nl spaar je voor punten die je weer bij dezelfde webshops in kan wisselen. Erg mooi om op die manier extra producten te kunnen bestellen, geheel gratis.

Quinten S. 23/11/2017