* Verplichte velden

Wat heb jij als bezoeker hieraan?

Pigly.nl is een 'shopping portal', een plek waar online winkels samenkomen, een startpagina voor jou om snel, leuk en automatisch via een spaarprogramma te winkelen. In een 'offline' winkel is dit vrij normaal, elke winkel heeft tegenwoordig wel een spaarkaart waar je voor korting kan sparen, dus waarom niet online? Dit is precies wat wij bieden, automatisch korting sparen in je account op alles wat je online koopt.

  1. Korting op bestelde producten bij vele webshops
  2. Automatische uitbetaling op volgende aankoop
  3. Korting op korting, middels acties, vouchers, coupons en codes
  4. Werkt snel en simpel, via zoekfunctie en klik
  5. Volledige inzage in bij welke webshop, wanneer en door wie er iets gekocht is

Hoe werkt het?

Het hele concept van Pigly.nl is gebaseerd op iets dat 'affiliate marketing' heet. Het is eigenlijk heel simpel, wij krijgen commissie als wij ervoor kunnen zorgen dat jij als gebruiker iets koopt bij een bij ons aangesloten webshop, ook wel adverteerder, merchant of partner genoemd.

Als je eenmaal bent ingeschreven kom je op jouw persoonlijke startpagina. De simpele maar zeer effectieve zoekfunctie daar zorgt ervoor dat je de webshops vindt die de producten leveren waar je naar op zoek bent. De gewenste webshop kan je bezoeken door op de link te klikken, waarna je verder winkelt zoals altijd in de webshop van deze winkel.

Dit is altijd voor dezelfde prijs als door de webshop aangegeven en ook exclusief kortingen, acties, vouchers, coupons en codes die door de webshop worden aangeboden. Dit betekent dat je nooit korting van de webshop zelf misloopt door via Pigly.nl te kopen. Pigly.nl staat volledig los van de gehele aankoop: de bestelling, betaling, levering en eventuele klantenservice gaat direct via de gekozen webwinkel - zoals altijd bij online aankopen.

Als je (na het klikken) dan ook echt iets bestelt op de website, betaalt de webshop Pigly.nl, als dank daarvoor, een klein bedrag. Een deel van jouw aankoopbedrag deelt Pigly.nl door het bij te schrijven in jouw Pigly-account. Vervolgens krijg je deze korting automatisch uitbetaald op je rekening op een volgende aankoop bij deze webshop.

Online shoppen wordt nu nog leuker, want je spaart met elke aankoop. Voor vragen is Pigly.nl altijd bereikbaar via het contact formulier.

Wat zeggen onze gebruikers..


Geen omkijken meer aan, je zoekt en shopt via Pigly en spaart automatisch. Je krijgt handige meldingen zodat je kan zien hoeveel je bij een webshop al gespaard hebt of nog moet sparen.

Stan P. 05/01/2018


Bij Pigly.nl spaar je voor punten die je weer bij dezelfde webshops in kan wisselen. Erg mooi om op die manier extra producten te kunnen bestellen, geheel gratis.

Quinten S. 23/11/2017